Marcus i Martinus zakazali datume evropske turneje, neke stvari ostaju misterija!

Marcus i Martinus ispunjavaju obećanje tako da će naredne godine krenuti na svoju evropsku turneju ali ono što su do sad okrili postavlja i neka važna pitanja na koja ćemo nadamo se dobiti odgovor u narednim danima.

Dva momka turnej počinju iz Danske 9. februara a nakon nastupa po zemljama Skandivanije, u Berlinu su 20. februara. Nakon toga, momci naizmenično pevaju upravo u ovoj zemlji i Skandinaviji a tek 1. marta probaju nešto drugo, pevajući u nama najbližem Beču. Interesantno, posle Beča momci imaju dva dana pauze pa tek onda završavaju turneju u Cirihu. M&M imaju još ovakvih pauza pa je verovatno moguće da turneja bude proširena!

Drugo važno pitanje jesu cene karata – one će biti objavljene tek 21. oktobra pa za sad nemamo nikakvu ideju koliko će one zaista koštati. Ono što vidimo jeste da momci očekivano ne pevaju po arenama već po dvorana, obično kapaciteta oko 2000-3000 ljudi kao što je slučaj upravo u Beču. Ima li nade za nas? Nismo sigurni – gledajući ovaj raspored turneje, ispadne da Marcus i Martinus idu isključivo na skandinavsko i nemačko govorno područje, kao da su samo tamo i popularni. Sledeća nedelja će možda malo razjasniti čitavu ovu situaciju.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #161 - Prva nedeljna lista u 2019. godini!

6 thoughts on “Marcus i Martinus zakazali datume evropske turneje, neke stvari ostaju misterija!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.