Zavirite na snimanje: U petak stiže nova pesma Justina Biebera, DJ Khaleda, Chance the Rappera i Quavoa!

Nije nikakvo čudo da četiri muzičara snime zajedno pesmu, ali je veoma, veoma redak slučaj da se oni udruže i po drugi put, što je uspelo DJ Khaledu koji je ponovo okupio Chance the Rappera, Quavoa i Justina Biebera!

Njihov prvi zajednički projekat pod nazivom “I’m the One” bio je jedno od najvećih iznenađenja 2017. godina jer je dospeo na prvo mesto američke top liste i lako prešao cifru od milijardu pregleda, pa ne čudi što momci imaju želju da urade nešto slično!

DJ Khaled je najavio novu pesmu pod nazivom “No Brainer” za ovaj petak, a najlepše od svega, odmah ćemo dobiti i spot! U videu na njegovoj Instagram stranici možemo videti kadrove sa snimanja, bolje rečeno njega i Jusovog menadžera Scootera Brauna koji neuspešno pokušava da ga nauči kako da govori južnjački, ali se Biebs sa druge strane odlično snalazi! DJ Khaled je definitivno zanimljiva pojava!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/DJ Khaled

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Šalju u Srbiju, BiH, CG i Hrvatsku: Stigla je nova "Purpose" kolekcija, rasprodaće se brzo!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Zavirite na snimanje: U petak stiže nova pesma Justina Biebera, DJ Khaleda, Chance the Rappera i Quavoa!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.