Nestvarno: Justin Bieber ugurao prvu pesmu na španskom u američki top 10 posle 20 godina!

Još od 1997. godine niti jedna pesma na španskom ili sa pretežnom španskim tekstom nije uspela da osvoji srca američke publike ali se sad zahvaljujući Justinu Bieberu desilo pravo čudo!

“Despacito” koji u originalu izvode Luis Fonsi i Daddy Yankee stigao je do milijardu pregleda ali na američkoj top listi nije uspevao da se popenje na bolju poziciju od tužnog 48. mesta. Međutim, nakon objavljivanja remiksa sa Biebsom, za nedelju dana načinjen je skok na čak devetu poziciju! Poslednja pesma sa većinom stihova na španskom jeziku koja je bila na listi jeste čuvena “Macarena” i to davnog 4. januara 1997. godine!

Kako navodi Billbooard, prodaja pesme skočila je za čak 500 procenata a preko muzičkih servisa preslušava je više nego dvostruko u odnosu na prošlu nedelju. Sem toga, pesma je ogroman hit u čitavom svetu a autor pesme Luis Fonsi je veoma srećan zbog svega. “Milijardu pregleda za četiri meseca, prvo mesto u svetu i Justin Bieber na remiksu. Ovo je velika stvar za latino muziku”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez: Justin Bieber je bio prvi momak u kog sam zaljubila, bila sam skroz zbunjena!

4 thoughts on “Nestvarno: Justin Bieber ugurao prvu pesmu na španskom u američki top 10 posle 20 godina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.