Šalju u Srbiju, BiH, CG i Hrvatsku: Stigla je nova “Purpose” kolekcija, rasprodaće se brzo!

sf

Kao što smo već pričali u našoj Famoza TV emisiji, Justinova Purpose kolekcija bila je prosto razgrabljena u roku od par dana a tek nakon pauze duže od mesec, u ponudi su nove stvarčice koje će verovatno isto tako brzo planuti!

U ponudi se trenutno nalaze tri majice kratkih rukava, tri duska sa i bez kapuljače, kapa, čarape i platnena torba sa obeležjima turneje. Majice koštaju 40 dolara, majica dugih rukava je 50 dolara, duks sa kapuljačom je čitavih 120 dolara a i kapa od 40 dolara deluje nam preskupo! Najjeftinije su čarape (18 dolara) i torba (20 dolara).

Za očekivati je da se i ovaj tiraž jako brzo rasproda a interesantno je da je sve ove stvari moguće poručiti i ako živite u našem regionu! Naravno, sve ove stvari a verovatno i nešto više od toga biće dostupne kad Biebs dođe u Zagreb, pa ako idete na koncert, to će ipak biti jeftiniji način da dođete do omiljene krpice! Kompletnu ponudu možete videti ovde.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Biebs konačno progovorio o Instagramu: Ne vraćam se, to je đavolja rabota!

2 thoughts on “Šalju u Srbiju, BiH, CG i Hrvatsku: Stigla je nova “Purpose” kolekcija, rasprodaće se brzo!

  1. Baš sam sinoć gledala imali za Srbiju 🙂 i pitala se da li ćete objaviti članak o tome ::::::)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.