Ariana, Victoria Justice, Camila Cabello i druge zvezde poslale podršku Demi Lovato!

Gotovo istog časa kad su mediji objavili da je Demi Lovato prebačena u bolnicu zbog predoziranja heroinom oglasile su se brojne druge zvezde koje su uradile najbolju moguću stvar – poslale su joj podršku umesto da je osuđuju.

Među prvima se oglasila Ariana Grande, jednostavim, ali vrlo jasnim tvitom, “Volim te Demi Lovato”, a onda su usledili i drugi. “Šaljem mnogo svetla i molitvi za tebe devojčice”, napisala je Kim Kardashian, “Kao i svi vi i meni je teško zbog vesti o Demi. Svi mi je volimo i treba da se molimo za nju da bude dobro. Ona je borac”, tvitovao je Nick Jonas. “U našim si mislima Demi Lovato, šaljem ti ljubav”, otkucala je Camila Cabello a šokirana Becky G. je dodala, “Ostala sam bez reči. Srce me bukvalno boli”.

Divne poruke podrške poslali su i Bruno Mars, Ellen DeGeneres, Lily Allen, Lady Gaga, Joe Jonas, Halsey, Meghan Trainor, Kesha, Dove Cameron, Victoria Justice, ali i Selenina mama Mandy Teefey koja je objavila fotku Sel i Demi iz perioda kad su bile najbolje drugarice na svetu. “Ovo je bilo pre tačno 10 godina, kad je Selena punila 16. Demi, volimo te. Svet je bolje mesto zbog tvog zaraznog osmeha. Glava me boli, gasim komentare”, napisala je ona.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Spot Camile Cabello za "Havana" je prava španska serija!

8 thoughts on “Ariana, Victoria Justice, Camila Cabello i druge zvezde poslale podršku Demi Lovato!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.