Buran početak X Factora: Kandidat nije prepoznao Louisa Tomlinsona, on mu uzvratio ružnim gestom!

Audicije za novu sezonu britanskog X Factora su u toku, a sudije među kojima je i Louis Tomlinson pokušavaju da pronađu kvalitetne kandidate koji bi jednog dana mogli da postanu zvezde. Ipak, jedan od njih je baš zabrljao neprepoznavši momka iz 1D!

“Jedan od takmičara je bio impresivan, priznao je da voli Robbieja Williamsa koji je takođe jedan od sudija, pa je sa njim čak otpevao i duet. Međutim, Louis nije bio tako impresioniran jer se takmičar nakon nastupa zahvalio svima, ali njega nije prepoznao pa ga je pomešao sa Ollyjem Mursom! Publika je uirala od smeha, a Louis mu je pokazao srednji prst – to nije baš lepo, ali će privući pažnju na televiziji.”

Mnogi veruju da je Louis odličan izbor za sudiju jer je poznato da pomno prati ovaj šou i često ga komentariše na Twitteru. Talent šoui prethodnih godina dosta gube na popularnosti jer ih ima zaista mnogo, a mali je broj zvezda koje uspevaju da čak i nakon pobede naprave veće karijere.

Pročitajte još  Momenat za pamćenje: Louis Tomlinson nazdravio sa obožavateljkom koja je slavila rođendan!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Buran početak X Factora: Kandidat nije prepoznao Louisa Tomlinsona, on mu uzvratio ružnim gestom!

  1. Pa defintivno je čudno što ga nije prepoznao, ali je Louis trebao mali bolje reagirati, a ne baš pokazati srednji prst…

  2. Nije morao bas tako odreagovati!OPET BIO JE SKROZ OPUSTEN LIK I ONDA JE UMISLIO DA JE FACA I DA GA CEO SVET TREBA ZNATI!

  3. Pa iskreno svakome može da se desi da pogreši, msm da je Louis dobar izbor za sudiju, ali ovo je baš bilo ružno sa njegove strane

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.