Famoza News #32: Sve o dolasku BTS u region i kakve su šanse da MM posete BiH!

Uvek je puno interesantnih tema koje čuvamo za Famoza News, a verujemo da će vam se i ovo izdanje dopasti jer govorimo o BTS-u, Tini, Marcusu i Martinusu, ali i još nekim zvezdama.

Glavna tema epizode je BTS, odnosno sve što se dešavalo prethodnih meseci u vezi Famoza ankete i odličnih reakcija naših koncertnih organizatora. Po prvi put vam otkrivamo šta se dešavalo iza kulisa i kakve su šanse da grupu ipak vidimo u narednom periodu. Za MMere je podjednako važna tema i dolazaka njihovog omiljenog dvojca u BiH što je do skora delovalo kao potpuno nemoguća misija, a sad polako postaje stvarnost.

Nismo zaboravili ni Tiniste koji mnogo duže čekaju svoju zvezdu, a kako fudbal definitivno obeležava ovo leto, napravili smo i nadamo se zanimljiv prilog na tu temu. I kroz ovu epizodu vodi vas Jelena Kosara – uživajte!

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Uspele su: Belieberke došle do Jusa u Zagrebu, dobile razgovor i zagrljaj!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

9 thoughts on “Famoza News #32: Sve o dolasku BTS u region i kakve su šanse da MM posete BiH!

  1. Hvala vam za sve sto cinite za MMere iz BiH. Mnogo mi je drago sto ce oni doci i postoji li mogucnost da dodju i u neki drugi grad ili u Republiku Srpsku

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.