Koje diskove možete osvojiti na Famozi u avgustu i šta je sa koncertima Tini i Ari kod nas? Famoza TV #22

ssfa2

Nakon kraće pauze Famoza TV i Marija se vraćaju u novoj epizodi gde vam donosimo puno interesantnih i svežih informacija koje će vas nadamo se obradovati!

Kako jul na kraju, neizbežna tema jeste koje diskove ćemo vam deliti u avgustu mesecu a njih će biti više nego ikad! Ponovo smo se trudili da izađemo u susret velikim fandomima a tu je i poneko iznenađenje! Ne zaboravite, vaše interesovanje a pre svega glasanje na top listi nam pokazuje šta najviše želite!

Osim toga, veoma važna tema jesu mogući koncerti Ariane Grande i Martine Stoessel u Srbiji pa i Hrvatskoj a prve informacije objavljujemo upravo sad! Za Directionere pripremili smo prilog koji će im nadamo se vratiti osmeh na lica dok je malo tužnija priča o razlozima zašto se Selena i Demi više ne viđaju. Prostora je bilo i za omiljeni par iz “Violette” pa smo analizirali dosadašnju karijeru Martine Stoessel i Jorgea Blanca! Nadamo se da će vam se ova epizoda dopasti – očekujemo vaše komentare i subscribe ako vam se dopada ovo što radimo!

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

20 thoughts on “Koje diskove možete osvojiti na Famozi u avgustu i šta je sa koncertima Tini i Ari kod nas? Famoza TV #22

 1. ZASTO UVJEK KONCERT TINI U SRBIJI I HRVATSKOJ,BOZE PA I U BIH IMA TINISTA,I MI HOCEMO NJEN CD I KONCERT.NIKAD SE NE BORITE ZA BIH ,VEC SAMO ZA SRBIJU I HRVATSKU.Molim vas da poradite i da koncert Tini bude u BIH,bili bi smo vam veoma zahvalnii.

 2. Awwwww jos Selinih CD-ova !
  Hvala vam mnoooogoooooooooooooooooo !!!!
  Odlicni ste najbolji i najbrziiiiiiii !!!!!!
  Volim vas mnooogooo hvala vam puno za sve sto cinite za nass ??
  Ostanite najboljiii ???

 3. I OPET NE DELITE CD SABRINE CARPENTER.
  IMA I DRUGIH PEVACA OSIM ARI,SEL ,DEMI.
  NE KAZEM DA IH NE VOLIM ,ALI POSTOJE I DRUGE MLADE ZVEZDE KOJE SU ZANEMARENE

  1. Ne možemo da postignemo sve 🙁 Nemojte da ispadne da je bolje da ne delimo ništa 🙁

 4. Famozo vi ste najbolji ❤
  I usput kada ćete deliti Tinin album?
  Hvalaaaa na odgovoru, i ostanite naj ☺

 5. My Everything I DW božee jedva čekam ??? Famozo, da li ste možda već smislili koji će biti tačni datumi za osvajanje tih CDova?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.