Svadba ovog leta? Taylor Swift sve više usvaja britansku kulturu, ali i akcenat!

Kako prenose mediji, Taylor Swift sve više se pretvara u Britanku otkako je u vezi sa glumcem iz Londona, Joe Alwynom a to se ne odnosi samo na to što usvaja običaje ove zemlje, već i počinje da priča kao da je rođena tamo!

“Taylor je oduvek obožavala Englesku, ali u poslednje vreme ide korak dalje i govori sa britanskim akcentom vrlo često”, priča jedan izvor za lokalni magazin Heat. “Počela je i redovno da pije čaj, gleda fudbal i opsednuta je kraljevskom porodicom.” Kako se ističe, ona je vrlo zainteresovana i za britanski pasoš!

“Razmišlja da kupi kuću u Londonu kao i da dobije dvojno državljanstvo”, ističe isti insajder. “Njeni prijatelji govore da je to samo pitanje vremena, kao i da bi njih dvoje mogli da se venčaju već ovog leta.” Američke zvezde često ističu svoju ljubav prema Britaniji, ali zbog toga su i često ismevane. Najbolji primer je Madonna koja je zaista pokušava da u javnosti priča sa tamošnjim akcentom, ali je to delovalo vrlo čudno. Možda stvari i nisu tako drastične kao što tabloidi pričaju za Taylor, ali svakako je dobro što usvaja nešto od svog izabranika, kao što i on sigurno usvaja nešto od nje.

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Šta znamo o turnejama i dolasku Ariane Grande i Jorge Blanca? Famoza TV #19
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Svadba ovog leta? Taylor Swift sve više usvaja britansku kulturu, ali i akcenat!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.