Selena Gomez ima vrlo neobičnu rođendansku želju!

Možda nam se čini nekad da Selena Gomez ima sve ili može da dobije sve, ali i ona je kao i mi, biće sazdano od želja i snova! Uoči svog rođendana, ona je otkrila i da bi jako volela da joj se pruži prilika da snimi muziku za neki indijski film!

Promovišuću “Hotel Transilvanija 3”, Sel je izrazila želju da radi sa dobitnikom Oskara za muziku, kompozitorom A.R. Rahmanom, najpoznatijim po muzici za bolivudske (indijske filmove). Koliko je u pitanju uspešan čovek, najbolje govori to što je do sad prodato preko 200 miliona primeraka njegovih albuma sa muzikom iz filmova!

“Ja stvarno volim to što on radi, on je sad svetska zvezda”, priča Sel. “Volela bih da pevam ili da budem deo njegovih numera. Bilo bi jako lepo pevati u nekom bolivudskom filmu. Pratim par muzičara iz Indije i verujem da su predivni.” Pitamo se hoćemo li videti te uticaje na njenom novom albumu koji stiže na jesen?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Isijavaju lepotu: Sel Go i Taylor Swift oduševile na Oskar zabavi!

5 thoughts on “Selena Gomez ima vrlo neobičnu rođendansku želju!

  1. Stvarno neobična želja, ali nadam se da će on čuti za tu njenu želju i ostvariti je! 😗

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.