Tini završava snimanje svog filma, ali ostaje u Evropi!

Već je neka tradicija da Martina Stoessel leto provodi u Evropi gde je izuzetno voljena, a ista situacija ponavlja se i ove godine! Ona ne samo da je trenutno u Pragu zbog snimanja svog novog filma već i naredne planove vezuje za naš kontinent!

Kako poručuje njena mama, Tini će u Pragu biti sve do 14. jula, kad bi trebalo da završi snimanje filma “The Diary”, sa čuvenim Jackiem Chanom. Nakon toga, ona se vraća u Španiju a kako čujemo, planira da tamo poseti jedan festival u Barseloni!

Slike iz Praga stižu svakodnevno, a neki Tinisti čak dolaze iz drugih gradova i zemalja da bi je videli! Glavni grad Češke nije mali, ali fandomu očigledno nije previše teško da nanjuši svoju zvezdu koja im uvek rado izađe u susret!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Sve teče po planu: Martina snima nove pesme, uživa uz Mechi i mamu u Los Anđelesu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

9 thoughts on “Tini završava snimanje svog filma, ali ostaje u Evropi!

  1. Famozo, Instagram gori od novih Tininih i Pepeovih slika, više nema sumnje, zajedno su! I znamo da se vraća kod njega u Španiju, a i Pepeu je 17 jula rodjendan 😍

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.