Tini najavila snimanje svog trećeg albuma!

Tini najavila snimanje svog trećeg albuma!

Martina Stoessel ima velike planove za 2019. godinu! U nju ulazi bez dečka Pepea Barrosa, ali u intervjuu za Gente ona ističe i kako je spremna za nove izazove, odnosno da će uporedo sa odlaskom na turneju snimati i pesme za svoj treći solo album o kome očigledno već uveliko razmišlja!

“Vratiću se u Los Anđeles kako bih započela sa produkcijom svog trećeg albuma, ali isto tako, iako ne mogu da kažem više o tome, vratiću se i glumi”. Ova rečenica je već jako interesantna za analizu, jer znamo da je Tini pre par dana bila u Los Anđelesu i da je njena mama rekla kako je to bio najveći deo njene karijere! Da li je u pitanju potpisivanje nekog unosnog ugovora? Kad je reč o glumi, prilično je jasno da se ovde radi o već najavljenom povratku Tini na Disney!

Kako Tini najavljuje, turneja je trenutno prioritet! Nju 25. januara očekuje koncert u Mar del Plati, a zakazala je i prvi internacionalni nastup, 9. februara u Kordobi, Kolumbija, a u okviru jednog festivala. Kako se čini, ona će u to vreme lagano zakazivati i koncerte u Evropi, koji su sasvim mogući na proleće, tačno na dve godine od “Got Me Started” turneje.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Martina Stoessel - Underneath It All

7 thoughts on “Tini najavila snimanje svog trećeg albuma!

  1. Super!! Kolike su uopće šanse da ona dođe na Balkan sljedeće godine?? Mislim, koliko su organizatori zainteresirani za nju i koliko je ona važna za Balkan i druge koncerte??

    1. Oni su zainteresovani u skladu sa tim šta će ona tražiti. Bude li opet htela arene i cena karata od po 50 evra, neće je zvati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.