Martina Stoessel o filmu “The Diary”: Toliko sam im se svidela, da nisam morala ni na audicije!

Novi film Martine Stoessel po imenu “The Diary” i dalje je velika misterija, jer imamo vrlo malo informacija o njemu. Tini je sad o tome govorila za Popular objasnivši uopšte kako je dobila ulogu u njemu!

Kako Tini priča, ona je ponudu dobila na osnovu snimaka koje je agencija koja je zastupa pokazala filmskim agentima. “Videli su ono što sam radila za jedan drugi film gde sam igrala, pevala i glumila na engleskom, i rekli su mi da im se jako sviđam. Čak nisam išla ni na kasting” ističe Tini, i dodaje da je odmah dobila poziv da se priključi ekipi filma.

“Tri nedelje provela sam u Šangaju i još jedan mesec u Pragu. Ovo je prvi film koji je režirao Jackie Chan a u pitanju je drama čija će premijera biti 2019. godine” dodaje ona. I dalje je nemoguće reći koliko je ovo veliki projekat i planira li se njegovo prikazivanje širom sveta, pa i kod nas!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tini Stoessel odaje veliko priznanje Seleni Gomez: Sanjam da snimim seriju kao što je "13 Reasons Why"!

9 thoughts on “Martina Stoessel o filmu “The Diary”: Toliko sam im se svidela, da nisam morala ni na audicije!

  1. Više je dosadna ta Martina Stoessel. Nema više stare slave sa Violletom. Sad snima neke pjesmuljke. I nemojte me hejtati jer ja samo govorim svoje mišljenje

    1. Sve je popularnija i popularnija 😉. I ne hejtam, samo kažem, kao osoba koja je prati od 2013 Tini je samo još više poznatija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.