Tini napustila Prag, pojavile se nove fotke sa snimanja njenog filma!

Jedna velika avantura za Tini je završena! Pevačica i glumica završila je snimanje svog filma “My Diary” u Pragu, a kako vidimo po slikama sa aerodroma, ona je i napustila ovaj grad.

Fotke koje vidite nastale su u petak na aerodromu u ovom gradu, a tamo su je ispratili Tinisti kojima je to bila još jedna prilika za fotkanje sa svojom zvezdom. Koliko znamo, Tini sad ide u Španiju, a u Barseloni će biti gošća na jednom festivalu. Naravno očekuje se da joj društvo pravi njen novi-stari dečko, Pepe Barroso.

U međuvremenu, pojavilo se još nekoliko slika sa snimanja koje nam samo potvrđuju da se radnja filma dešava negde 100 godina u prošlosti, iako još uvek ništa ne znamo o tome koliko veliku ulogu Tini niti kad bi film mogao da se pojavi. Mi se nadamo da je reč o velikom ostvarenju koje bi moglo da stigne i do naših bioskopa!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Uvredljivo ili ne? Lali Esposito imitirala Martinu Stoessel! (video)

3 thoughts on “Tini napustila Prag, pojavile se nove fotke sa snimanja njenog filma!

  1. Mnogo bih voljela da se film prikazuje u nasim bioskopima!!🙏😍😍😍😍😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.