Tini napustila Prag, pojavile se nove fotke sa snimanja njenog filma!

Jedna velika avantura za Tini je završena! Pevačica i glumica završila je snimanje svog filma “My Diary” u Pragu, a kako vidimo po slikama sa aerodroma, ona je i napustila ovaj grad.

Fotke koje vidite nastale su u petak na aerodromu u ovom gradu, a tamo su je ispratili Tinisti kojima je to bila još jedna prilika za fotkanje sa svojom zvezdom. Koliko znamo, Tini sad ide u Španiju, a u Barseloni će biti gošća na jednom festivalu. Naravno očekuje se da joj društvo pravi njen novi-stari dečko, Pepe Barroso.

U međuvremenu, pojavilo se još nekoliko slika sa snimanja koje nam samo potvrđuju da se radnja filma dešava negde 100 godina u prošlosti, iako još uvek ništa ne znamo o tome koliko veliku ulogu Tini niti kad bi film mogao da se pojavi. Mi se nadamo da je reč o velikom ostvarenju koje bi moglo da stigne i do naših bioskopa!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hoće li Leonetta opstati? Stigao je veliko trejler za "Tini El Gran Cambio De Violetta"!

3 thoughts on “Tini napustila Prag, pojavile se nove fotke sa snimanja njenog filma!

  1. Mnogo bih voljela da se film prikazuje u nasim bioskopima!!🙏😍😍😍😍😍

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.