Oglasila se Cheryl: Šire se laži o mom raskidu sa Liamom!

Liam Payne bio je taj koji je saopštio da su se Cheryl i on razišli, ali pevačica nije mogla da izdrži pa se sama oglasila, najviše zbog ružnih glasina koje su se odmah pojavile.

Neki mediji su objavili da je brak rasturila njena mama Joan Callaghan koja je praktično živela sa njima, ali Cheryl kaže da su to jako ružne priče. “Mrzim da odgovaram na stvari u ovako teškim vremenima, ali ne mogu samo da sedim i slušam užasne, lažne vesti koje se tiču moje mame”, kaže ona.

“Ne znam zašto je večito uvlače u priče o meni. Mogu da vas uverim da sve ovo nikakve veze nema sa njom. Ja sam odrasla žena i znam da vodim svoj život. Ona je mnogo dobra žena koja ne zaslužuje da bude uvučena u nešto što nema nikakve veze sa njom”, konstatuje ona. Pravi razlog raskida još uvek se ne zna, ali mnogi nisu iznenađeni jer Cheryl iza sebe ima dva propala braka i niz neuspešnih veza, zbog čega i nije htela da se uda za Liama.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cheryl

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Želi da bude spreman: Liam ne prestaje da ispituje Louisa o očinstvu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.