Kendall Jenner našla novog košarkaša, pogledajte prelepu kuću u kojoj živi sa njim!

Kendall Jenner sledi primer svojih sestara i polusestara pa se isključivo zabavlja sa crnim reperima i košarkašima, a najnovija veza je sa igračem Filadelfije Benom Simmonsom. Iako su njih dvoje zajedno vrlo kratak period, već sad žive zajedno u luksuznoj kući u Los Anđelesu!

Kako se navodi, ovo je ultramoderna kuća koja ima pet spavaćih soba, šest kupatila, bazen a nalazi se u jednom od najboljih delova rada. Kendall je baš nedavno kupila kuću na Beverli Hilsu, ali kako se ona renovira, morala je da pronađe novo mesto za život!

Inače, Kendall i Ben nisu snimljeni zajedno u kući, ali s obzirom da su ih paparaci uslikali kako iz nje izlaze odvojeno u toku istog dana, sve je prilično jasno. Inače, Kendall i Ben nisu kupiil ovu kuću već je samo iznajmljuju za čitavih 25.000 dolara mesečno! Dopada li vam se ovaj skroman kućerak?

Pročitajte još  I dalje se slažu: Kylie i Travis proveli mirno popodne sa ćerkicom Stormi!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

11 thoughts on “Kendall Jenner našla novog košarkaša, pogledajte prelepu kuću u kojoj živi sa njim!

  1. Kuća je preljepa,a izvana izgleda kao obična kuća.Ako će Stormi živjeti sa njom uj toj kući to uopće nije dobro za dijete.Stalno se seli i mama joj ima druge dečke pa se dadilje moraju brinuti za nju.Meni bi dijete bilo na prvom mjestu a onda sve drugo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.