Najčudnija priča o Seleni Gomez: Kako je jedna muzička svečanost izmislila nagradu, samo da bi je naterali da dođe!

Selenina mama Mandy Teefey je imala napad nostalgije pa je na Instagramu objavila fotku svoje ćerke Selene Gomez, njen štapići iz “WOWP” ali i najčudniju nagradu koju je ona ikad dobila!

“Ovo mi je jedna od omiljenih njenin nagrada”, počinje Mandy. “Nekad neke ceremonije, ako osete da neka zvezda neće doći, oni izmisle nagrade za nju! Ova je moja omiljena. Ne pravim šalu od Selene, već od toga što je neko seo i rekao, ‘Oh! Ovako ćemo je naterati da dođe!’ Nagrada je za najboljeg izvođača sa telefonom sa kamerom. Šta? To je skoro kao da ste dobili Oskara, pobedili ste kao najbolja devojka sa telefonom koji ima kameru. Štaaa? To je čini sjajnomm pevačicom i glumicom na planeti. Život ne može biti bolji. Telefon sa kamerom, bam.”

Sad se sigurno pitate, a koja je to dodela nagrada bila? U pitanju je vama (i nama) verovatno nepoznat 2012 O Music Awards. Ako vas i to ne interesuje – ne, Selena se ipak nije pojavila tamo pa je nagradu dobila poštom! O Music Awards je inače organizovao MTV a to je bila druga i poslednja dodela takvih nagrada.

Rare photos Mandy shared of Selena from her live //C

A post shared by Justin B & Selena G. Updates™️ (@gomezbieberdayli) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez obećala: Ne izlazim iz studija do kraja godine!

5 thoughts on “Najčudnija priča o Seleni Gomez: Kako je jedna muzička svečanost izmislila nagradu, samo da bi je naterali da dođe!

  1. Famozo, nešto se šuška da Marcus i Martinus imaju cure ,znate možda nešto više o tome??

  2. Ovo je pomalo smiješno, jer pokazuje šta sve ljudi neće uraditi da bi doveli zvijezdu na dodjelu nagrada.
    I drago mi je što je Mandy ovo objavila, jer pokazuje Seleninim hejterma kolika je ona zvijezda i na kom je nivou 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.