Prava palata: Kendall Jenner kupila kuću u najekskluzivnijem delu Los Anđelesa!

Jedna od najmlađih Kardashian-Jenner zvezda, Kendall Jenner očigledno fenomenalno zarađuje kao svetski supermodel, dovoljno da priušti palatu na Beverli Hilsu u društvu velikih imena!

Njena nova palata na ovakvoj lokaciji koštala je čak osam miliona dolara a Kendall je prethodno prodala svoj stan za nešto više od miliona, dok je prethodni vlasnik ovu kuću prodao za pet miliona prošle godine. Ona sadrži sve o čemu biste sanjali – pet soba, šest kupatila, više nego ogromnu dnevnu sobu, kuhinju i bioskop, bazen, teniski teren i ogromno dvorište okruženo ogradom koja će Kendall obezbediti dovoljno privatnosti.

Kuća je izgrađena u španskom stilu pre 26 godina pa nije mnogo starija od svoje vlasnice, i nema sumnje da je Kendall sasvim opušteno prešla u veći i raskošniji prostor jer se procenjuje da ona trenutno vredi čak 18 miliona, a njena karijera vezana za modeling ide ka još većim uspesima! Kako se vama dopada ova kuća?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Harry se već useljava kod Kendall?!

3 thoughts on “Prava palata: Kendall Jenner kupila kuću u najekskluzivnijem delu Los Anđelesa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.