Više joj ne treba: Kendall Jenner prodala svoj luksuzni stan u Los Anđelesu za milion dolara!Zvezda iz porodice Kardashian-Jenner imala je tako uspešnu godinu u modelingu da sada može da priušti više stvari nego što je ikada sanjala – čak joj više nije potreban ni stan koji je pre tri godine kupila!

S obzirom da je Kendall u oktobru kupila pravu palatu u Los Anđelesu, njen stan u istom gradu već šest meseci bio je na prodaju – ovaj luksuzni prostor od dve spavaće sobe i tri kupatila Kendall je prodala za 1,4 miliona a početna cena bila je 1,6 pa nije mnogo izgubila!

Stan se nalazi na Wilshire Buildingu, odnosno jednoj od najekskluzivnijih lokacija čitavog grada, sa neverovatnom okolinom i pogledom. Osim toga, Kendall je u ovom stanu bilo garantovano da će 24 sata imati ličnog slugu, obezbeđenje, a imala je i bazen, prostoriju za fitnes i specijalnu sobu koja ju je povezivala sa komšijama.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Sve na tacni: Kendall Jenner u restoranu prva dobija sto, drugi ljudi čekaju satima

One thought on “Više joj ne treba: Kendall Jenner prodala svoj luksuzni stan u Los Anđelesu za milion dolara!

  1. Jadni oni kojima je taj snob i dol….. Pored toliko gladnih ljdi u svetu ona na ovo trosi svoj ,,tesko zaradjen" novac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.