Baš ih briga: Hailey i Justin pred paparacima razmenili najstrastveniji poljubac!

Justin Bieber i Hailey Baldwin sviam su pokazali da ne žele da kriju svoju ljubav od javnosti s obzirom da su i u jednom parku viđeni kako se ljube, ali sad su pokazali da im ne smeta ni kad to neko snima!

TMZ je tako objavio video gde njih dvoje bukvalno stoje na sred prometne ulice u Njujorku u sred dana i ljube se, iako su svesni toga da neko prolazi i sve vreme ih snima, dok prolaznici ne mogu da skrenu poglede! Sve ovo je pomalo iznenađenje, jer Biebsove veze nisu nikad bile ovako javne!

Biebs je na svom Instagramu objavio i kratak video sa Hailey dok leži ispružen po stolu a ona šaljivo plazi jezik! Čini se da je ova veza ozbiljna, ali sa Biebsom se nikad ne zna, jer je slično bilo i samo par dana pre nego što su on i Hailey raskinuli prvi put.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Bajka se nastavlja: Selena Gomez bodri Jusa na hokeju, umiljava se svojim Selenatorima!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Baš ih briga: Hailey i Justin pred paparacima razmenili najstrastveniji poljubac!

  1. I dalje sam tužna zbog Jelene, ali ako je Justin srećan što sa Hailey sve je uredu i sigurna sam da će Sel naći nekoga ko će je voljeti i podržavati čitav život! 😊

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.