Ponovo srećni zajedno: Gigi Hadid i Zayn Malik se slažu bolje nego ikada!

1

Kako saznaje E! News od misterioznog izvora, Gigi i Zaynu je pauza bila neophodna, ali sada kada su ponovo zajedno, stvari su ponovo bolje nego ikada!

Ako se ne sećate, ovaj par je u martu na društvenim mrežama potvrdio raskid, ali nakon nekog vremena moglo se primetiti da Gigi i dalje lajkuje Zaynove postove, a nekoliko nedelja kasnije, Zayn je viđen na ulicama Njujorka kako odlazi u Gigin stan i najzad je jednog dana ljubi na ulici, pokušavajući da je ubedi da nastave dalje zajedno – izvor sada otkriva da su oboje srećni jer su doneli odluku da nastave vezu. „Gigi i Zayn se sada mnogo bolje slažu. Bilo im je potrebno da se malo odvoje, ali sada daju jedno drugom novu šansu. Veoma su srećni zajedno i to se da videti“ otkriva izvor.

„Njih dvoje su mnogo vremena proveli zajedno na Zaynovoj farmi u Pensilvaniji. Zayn voli da je u ruralnim prostorima jer to mu pomaže da razbistri glavu. Oboje su imali teške dane i složili su se da je ovo dobar način da ponovo nađu sreću i mir. Yolanda, Gigina mama, je takođe presrećna što se stvari sređuju jer ona jako voli Zayna“ nastavio je izvor.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.