Ponovo srećni zajedno: Gigi Hadid i Zayn Malik se slažu bolje nego ikada!

Kako saznaje E! News od misterioznog izvora, Gigi i Zaynu je pauza bila neophodna, ali sada kada su ponovo zajedno, stvari su ponovo bolje nego ikada!

Ako se ne sećate, ovaj par je u martu na društvenim mrežama potvrdio raskid, ali nakon nekog vremena moglo se primetiti da Gigi i dalje lajkuje Zaynove postove, a nekoliko nedelja kasnije, Zayn je viđen na ulicama Njujorka kako odlazi u Gigin stan i najzad je jednog dana ljubi na ulici, pokušavajući da je ubedi da nastave dalje zajedno – izvor sada otkriva da su oboje srećni jer su doneli odluku da nastave vezu. „Gigi i Zayn se sada mnogo bolje slažu. Bilo im je potrebno da se malo odvoje, ali sada daju jedno drugom novu šansu. Veoma su srećni zajedno i to se da videti“ otkriva izvor.

„Njih dvoje su mnogo vremena proveli zajedno na Zaynovoj farmi u Pensilvaniji. Zayn voli da je u ruralnim prostorima jer to mu pomaže da razbistri glavu. Oboje su imali teške dane i složili su se da je ovo dobar način da ponovo nađu sreću i mir. Yolanda, Gigina mama, je takođe presrećna što se stvari sređuju jer ona jako voli Zayna“ nastavio je izvor.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Zayn Malik: Ne brinite za moje zdravlje, zaista sam dobro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.