Sad više nema sumnje: Justin Bieber i Hailey Baldwin se ljube pred svima! (video)

Čak i kad se pojavila fotka njihovog zagrljaja i tvrdnje pojedinih Belieberki da su Justin Bieber i Hailey Baldwin par jer su ih videle kako se ljube u javnosti, neki su bili sumnjičavi. Međutim, novi snimak potvrđuje da su oni u vezi!

Naime, neko je snimio Jusa i Hailey dok se ljube u Domino parku u Bruklinu, a sudeći po svemu, uopšte ih nije bilo briga što to rade pred stotinama drugih ljudi! TMZ dodaje i da je par istog dana viđen i na Menhetnu, gde su sve ponovili. I pored toga, oboje su našli vremena za fanove, a oni koji su im prišli tvrde da je bilo očigledno da su oni zajedno!

Hailey je pre samo nedelju dana rekla da ne dolazi u obzir da više bude Justinova devojka jer je rekla da mnogo bolje funkcionišu kao prijatelji, ali izgleda da je već shvatila da je pogrešila u proceni!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Vratio se u zavičaj: Justin Bieber sa babom i dedom u poseti sopstvenoj izbložbi u Stratfordu!

7 thoughts on “Sad više nema sumnje: Justin Bieber i Hailey Baldwin se ljube pred svima! (video)

  1. Sta,prate vas i mladji i pokazujete to,ali ok za nas starije.(Imamo 11 ipo)

    1. Vama je glupo da ovo vidite, ja imam 15 a znam neke devojčice koje su sa 10 godina imale momke i ljubile se sa njima, a ja bukv sve odbijam jer još nisam spremna za vezu

  2. Sve je ok između njih ali Hailey je rekla da oni neće više nikad biti u vezi, oni su samo dobri prijatelji. A čini se da je lagala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.