Prezadovoljan: Isac Elliot nosi sjajne utiske iz Hrvatske!

Hrvatska je bila na velikom testu u utorak, ali može se reći da je on položen s obzirom da je Isac Elliot baš zadovoljan kako je prošao njegov promotivni koncert i meetup u Zagrebu!

Na njegovom Storyju možete videti kako je izgledao koncert i meet and greet, a čini se da su svi koji su došli imali priliku da ga zagrle! Instagram već preplavljuje tona fotki Isaca sa fandomom, a koliko je srećan najbolje pokazuje fotka koju je okačio i na kojoj piše “Volim te Croatia”! Isac je dao intervju za lokalne medije, a tu vidimo da tu upravo naučio da kaže “Volim te”, što će mu biti od koristi i u Srbiji!

Isac je danas u Sloveniji gde ga druženje sa fandomom očekuje od 18h, a mi još podsećamo da njegov nastup i meet and greet u Srbiji počinju 31. maja u 18h u Metropolis Caffeu (Makedonska 21) u Beogradu!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Saveti i odgovori na sva vaša pitanja: Ovako će izgledati koncert Isaca Elliota u Beogradu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Prezadovoljan: Isac Elliot nosi sjajne utiske iz Hrvatske!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.