Ariana Grande odgovarala na pitanja fandoma, potvrdila svetsku turneju za narednu godinu!

Ariana Grande je bila vrlo raspoložena da prošle noći odgovara na pitanja svog fandoma, a iz toga smo saznali i dosta interesantnih stvari, poput toga da je nova turneja sigurna!

Upitana direktno da li ide na turneju, Ari je odgovorila, “Je*eno da!”, što je popriličan znak da će se to sigurno desiti! Arine turneje uvek su svetske turneje, tako da smo sigurni d aje možemo očekivati u Evropi. Famoza obećava da će biti urađeno sve da ona dođe, ali to i dalje nije obećane da ćemo u tome uspeti jer to često zavisi od želja njenog tima da dođu u ovaj deo sveta. Kao što znamo, Ari prošli put nije bila čak i u Beču.

Sem toga, Ari je odgovorila i na par pitanja o albumu! Kako ona kaže, na njemu će biti 15 pesama od čak su tri saradnje sa drugim izvođačima. Takođe, naslovnica albuma će za razliku od “Dangerous Woman” biti u boji!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sad obrnuto: Ariana Grande se vratila na scenu, Pete Davidson odustao od svog nastupa!

5 thoughts on “Ariana Grande odgovarala na pitanja fandoma, potvrdila svetsku turneju za narednu godinu!

  1. Jedva čekam turneju!! Jako sam sretna i vesela što opet kreće na turneju pošto ona kada krene ima dosta veliku turneju.

  2. Da bar dode makar u Hrvatsku! Budimo iskreni, vise imaju šanse Slovenija i Hrvatska nego Srbija, a tek onda ove još manje poput BiH. Da je BAR 100% sigurno da dolazi u Hrvatsku…

    1. Nije tačno da Slovenija i Hrvatska imaju veće šanse od Srbije, sve je to tu negde. Plus smo mi iz Srbije, pa malo pomažemo da svuda bude slično 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.