Već? Ariana Grande navodno ima zamenu za Maca Millera!

Ovakvi tračevi brzo se šire uvek, ali nama je prilično čudno da poverujemo da je Ariana Grande za samo nedelju dana našla novog dečka!

Ipak, izvor Bossip tvrdi da ima određenih poklapanja sa glasinama i istinom kada su u pitanju Ariana Grande i zvezda Saturday Night Livea, Pete Davidson. Zvezdama SNL-a nije strano da se zabavljaju sa popularnim lepoticama, a Nicki Minaj, koja je jako bliska sa Ari, će nastupiti tamo za samo nedelju dana! Da sve bude još čudnije, Nicki u komentarima „forsira“ svoju drugaricu Ari da joj se pridruži na SNL-u, a ona se baš u ovom trenutku nalazi u Njujorku pa to i nije nemoguća misija.

Sve ovo ipak može biti samo trač, jer Bossip ne otkriva ništa o izvorima koji su navodno potvrdili ovu vezu, tako da za sada ne možemo ništa da tvrdimo. Ono što je činjenica jeste da su Ariana i Pete slobodni, jer je on baš ove nedelje izjavio da je ostavio Cazzie David, uz reči da će se potruditi da ne pati mnogo. Ariana je, s druge strane, završila priču sa Macom Millerom koji je ove dane proveo u zatvoru, ali sada je pušten na slobodu!

🐝🐝🐝💚💚💚

Објава коју дели Pete Davidson (@petedavidson) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Nikad ne biste rekli: Znate li kako glase prava imena zvezda?
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Već? Ariana Grande navodno ima zamenu za Maca Millera!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.