Kylie Jenner blista u prvom editorijalu nakon porođaja!


Nakon što je u medije dospela informacija da je Kylie unajmila čitav tim asistenata i dadilja za svoju ćerkicu Stormi, ona je predstavila svoju novu kolekciju šminke i potpuno novi editorijal!

Kylie je predstavila nove palete senki koje je svrstala u “vremensku” kolekciju, dok su svi proizvodi inspirisani motivima oluje, a ono što je i sama potvrdila jeste da je kolekcija posvećena Stormi, čije ime želi da zaštiti. Iako Kylie na novim fotografijama nije pokazala celo telo, već samo lice na kome predstavlja tamno plavu i smaragdno zelenu senku za oči, ispala je odlično u tom editorijalu.

“Radila sam na ovoj kolekciji čitavu trudnoću, a kada sam odabrala ime za ćerku, to me je još više inspirisalo,” rekla je. “Ideja o novoj kolekciji došla je stvarno rano, a Kylie je duže vreme imala u planu da detetu da ime Stormi,” saopštio je izvor za The Sun. Da li vam se dopada Kyliena nova kolekcija?

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Fanovi Kylie Jenner zgroženi zbog značenja imena njenog sina na arapskom!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

4 thoughts on “Kylie Jenner blista u prvom editorijalu nakon porođaja!

  1. Famozo na sajtu eventima postoji mogucnost da se osvoje 2 karte za m&g sa m&m i 2karte za m&g+za koncert (zajedno m&g i koncert karte). Ovo sam videla da ima samo za Hrvatsku, ne i za nas. Ako znate nesto vise, molim vas napisite☺

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.