Bliže Sel? Preselio se Justin Bieber!

Justin Bieber retko živi na jednom mestu duže od par meseci pa ne čudi što je on nakon povratka sa Jamajke odlučio da se preseli! Doduše, samo sa jednog na drugi kraj Holivuda!

Biebs je tako prešao u vilu vrednu čak 17,9 miliona dolara ali je ona čak skromna za njegove standarde s obzirom da je dva puta manja od kuće u kojoj je živeo do sad! Interesantno, uprkos tome Biebs će plaćati za iznajmljivanje istu sumu koju je davao do sad i za svoj prethodni dom! Kako se navodi, kuća ima baš sve što mu je potrebno, od bioskopa do bazena i prelepog pogleda na grad!

Jusu se definitivno više isplati da iznajmljuje ovakve kuće umesto da ih kupuje jer ga to kasnije rešava glavobolje oko prodaje. Takvu muku muči Selena Gomez koja već dugo ne može da proda svoju kuću a neki naši mediji su krajnje neodgovorno preneli da ona maltene umire i da je bez para pa je morala da se odluči na takav korak.

Pročitajte još  Drugačiji, bolji Justin: Izvinite na psovkama, bio sam jako nervozan!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Bliže Sel? Preselio se Justin Bieber!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.