Luis Fonsi održao humanitarni nastup u Argentini, Martina Stoessel počasna gošća!


Samo par sati nakon nastupa u Teatru Colon, Tini Stoessel se još jednom pridružila Luisu Fonsiju na sceni i to na humanitarnom koncertu koji je održan na otvorenom pred 15.000 ljudi!

Na ovom koncertu izvođači su ponovili svoje duete koje su izveli u Teatru Colon, međutim najveći deo večeri ostavljen je Luisu Fonsiju. Luis je izveo veliki broj svojih pesama među kojima se našao i svima već poznati “Despacito”, dok je na samom kraju koncerta usledilo ogromno oduševljenje argentinske publike zbog dueta sa Tini Stoessel.

Martina je izvela Demine delove u pesmi “Echame La Culpa” i možemo reći da se stvarno odlično snašla, a pre svega se vidi da je uživala u ovoj saradnji. Izjava koja je sve obradovala jeste da će Tini novi spot snimiti za par nedelja, a on će biti za pesmu koja i dalje ima samo incijale Q.V. za koju je pevačica otkrila da se radi o duetu. Da li Tini i Fonsi žele da nam poruče da su snimili duet? Saznaćemo vrlo brzo o kome se tačno radi!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Hrabra devojka: Martina Stoessel angažovala svog brata i gitaristu za šminkere i stiliste!

6 thoughts on “Luis Fonsi održao humanitarni nastup u Argentini, Martina Stoessel počasna gošća!

  1. Echame La Culpa mi je omiljena pjesma😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.