Pokrenuli tračeve: Da li su Niall Horan i Hailee Steinfeld ipak zajedno?

Naravno da su muško-ženska prijateljstva izvodljiva i nisu tako retka pojava, ali čim se ovakve stvari kao sa Niallom i Hailee dese, mediji krenu da postavljaju pitanja drugačije prirode!

Naime, ovaj potencijalni par, koji se već dugo druži, otišao je na koncert bojbenda Backstreet Boys u subotu uveče, a jedan fan uhvatio je njihove momente i objavio ih na Twitteru – Hailee i Niall su plesali, pevali i šalili se uz hit benda „I Want It That Way“! Priča se i da su nakon koncerta zajedno otišli na DJ set Diploa i ispijali koktele za istim stolom jednog noćnog kluba.

Niall i Hailee su tihi kada je njihov status veze u pitanju, a prijateljstvo pokazali su i na društvenim mrežama kada je Niall čestitao Hailee rođendan emotivnom porukom, dok se za Hailee smatra da je u vezi sa Cameronom Smollerom još od 2016. godine, ali oni se više ni ne prate na društvenim mrežama i nisu viđeni zajedno jako dugo! Da li Niall i ona ipak nešto kriju?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Hoće li ga rastužiti? Niall Horan večeras uživo gleda Srbiju!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

5 thoughts on “Pokrenuli tračeve: Da li su Niall Horan i Hailee Steinfeld ipak zajedno?

  1. Iskreno mislim da mediji pretjeruju. Koliko dugo mediji povezuju Tay i Eda ili Shawna i Camilu, koji su nista drugo nego dobri prijatelji.
    Musko-zenska prijateljstva su moguca, samo mediji to nece da shvate.

    1. Slazem se sa tobom.Mediji su cesto pisali da su Tay i Ed zajedno.Jednom sam procitala da je Tayina pesma Dress o Edu.Naravno,to je samo laz, oni su samo prijatelji 🙂 <3

  2. Mediji uvek preteruju.Ja bih volela da su zajedno ali iskreno ne verujem,mislim da je ovo samo glasina.Inace,bas su slatki zajedno <3

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.