Proslavili praznik: Selena Gomez i Justin Bieber proveli zajedno Dan zaljubljenih!

Selena Gomez i Justin Bieber su uprkos obavezama našli vremena da 14. februar provedu zajedno u Los Anđelesu!

Najpre se na Twitteru pojavio snimak gde novinari pitaju Justina hoće li sa Selenom ići na dejt na Dan zaljubljenih, a on je misteriozno rekao „verovatno“, međutim, odmah se nasmejao i rekao „da, sa njom“! Sinoć su zajedno viđeni u crkvi što je već postalo tradicija, a nakon toga uputili su se do Montage hotela na Beverli Hilsu, što je na potpuno drugoj strani od Njujorka u kom je primećena ranije istog dana.

Nakon crkve usledio je romantičan ali opušten dejt što se na osnovu fotografija može zaključiti – pogledajte samo Jusa koji gleda Selenu na nekim fotkama i smeška se, a Selena ga mazi!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Pogledajte kolekciju crteža koje nam šalje Bojana!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

5 thoughts on “Proslavili praznik: Selena Gomez i Justin Bieber proveli zajedno Dan zaljubljenih!

  1. Preslatki su😍
    Mislim da nakon ovoga novinari nemaju šta više reći o njihovoj navodno "lošoj" vezi, jer se vidi koliko su sretni zajedno❤

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.