Skroz se promenio: Justin Bieber ne odbija slike sa Belieberima a osmeh mu se ne skida sa lica!

Justin Bieber je druga osoba otkako je ponovo sa Selenom Gomez a najviše koristi od toga imaju njegovi Belieberi s obzirom da ovih dana gledamo neviđene scene!

Ne radi se samo o tome što je Biebs obustavio zabranu fotkanja sa njim već način na koji pozira! Iako nam je u prošlosti pričao da ne voli da se smeje i da je zbog toga uglavno ozbiljan na fotkama, pogledajte ga sad na ovim slikama. Biće da Biebsu u životu sve ide kako treba i da je verovatno obnavljanje veze sa Sel veliki razlog za to!

Justin ovih dana vredno radi na novoj muzici i kako se čini, album će biti spreman ove godine nakon čega će uslediti najava nove turneje. Povratak u Zagreb je odavno obećao a Belieberima u Srbiji bi mnogo mogao da pomogne uspeh koncerta Marcusa i Martinusa da i oni to dožive.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Belieberi u 2016. godini!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Skroz se promenio: Justin Bieber ne odbija slike sa Belieberima a osmeh mu se ne skida sa lica!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.