Justin Bieber krivi sebe za raspad veze sa Selenom Gomez: Napatila se zbog mene

Justin Bieber izgleda će zauvek vući posledice svojih problematičnih tinejdžerskih godina. On se još jednom podsetio tog perioda svog života, a priznao je da i kakve greške je pravio. On je još indirektno poručio koliko se gorko kaje što je na taj način upropastio svoju vezu sa Selenom Gomez.

Nakon što je ponovo povezivan sa Selenom ovih dana, Biebs kao da je dobio inspiraciju da joj se obrati putem Instagram Storyja. On je tako istakao da je kao dete zaista bio skroman i da nikad nije bio opterećen novcem prenosi Daily Mail. “Ja dolazim iz malog grada, Stratforda u Kanadi”, napisao je on. “Nisam imao materijalno bogatstvo i nikad me nisu motivisali ni novac ni slava. Samo sam voleo muziku. Međutim, kad sam postao tinejdžer, dozvolio sam da moje nesigurnosti i frustracije diktiraju šta mi je to važno”.

Kako Justin kaže, najviše je zbog toga propatio njegov ljubavni život. “Dozvolio sam da moj ego i moć preuzmu moj život i zbog toga su moje veze patile”, ističe on. Justin kaže da je sve što on sad želi jesu zdrave veze i da ga motivišu istina i ljubav. “Želim da budem svestan svojih loših strana i da iz njih učim. Želim da budem u planovima božjim, a ne da radim šta ja hoću. Želim da se odviknem svojih dnevnih zadovoljstava kako bih bio dobar muž i budući tata.” Justin naravno nije spomenuo Selenino ime, ali s obzirom da je ona njegova jedina zaista bitna veza pre braka sa Hailey, to nije morao ni da radi da bi svima sve bilo jasno!

Pročitajte još  "Upiškio se": Zašto Biebs ide ulicom u pantalonama mokrim na osetljivom mestu?

Justin i Hailey žive veoma pobožno, a iz Justinovih reči jasno je koliko njemu znači vera. Mnogi su ipak srećni što je Jus pronašao svoj mir na bilo koji način. Iako se još uvek bori sa psihičkim problemima, svi se nadaju da će se on skroz oporaviti.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Justin Bieber krivi sebe za raspad veze sa Selenom Gomez: Napatila se zbog mene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.