Dupli dejt: Selena Gomez bi volela da izađe sa Justinom u pratnji Taylor i Joea?

Postoji izvor koji tvrdi da se Selena potajno nada da će se Taylor i Justin lepo slagati u budućnosti i da bi svi oni zajedno mogli da odu na dejt!

„Nije tajna da Justin i Taylor nisu prijatelji, ali u jednom periodu su bili skroz OK i Selena ne želi da krije koliko bi bila srećna da se njih dvoje ponovo druže“ tvrdi izvor što uopšte nije čudno s obzirom da su Selena i Justin bliži nego ikada a da je Taylor Selenina najbolja drugarica! On je takođe rekao da Taylor nema ništa protiv Seleninog izbora i da poštuje njenu odluku, ali nije rekao ništa o njenom ličnom stavu kada je Justin u pitanju.

„Selena gaji nadu da će se Justin i Taylor pomiriti i njen savršen dan bi bio izlazak sa Justinom ali u pratnji Taylor i Joea Alwyna, kao dupli dejt“ nastavlja insajder. Taylor nije jedina koju će Justin morati da pridobije ali ako je njegova ljubav prava, sve ovo bi moglo biti izvodljivo!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Justin je moj! Hailey vrućom fotkom sa mužem skuplja milione!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

2 thoughts on “Dupli dejt: Selena Gomez bi volela da izađe sa Justinom u pratnji Taylor i Joea?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.