Ultimatum Taylor Swift: Ili Justin ili ja!

55a320c22777b

Justin Bieber je gostujući u programu Today Show rekao kako bi bio zainteresovan da nastupi zajedno sa Taylor Swift na ovogodišnjem superboulu ali navodno, Taylor Swift ne želi ni da čuje za tako nešto!

Pevačica odavno ne krije kako ne voli Justina (čak je i tokom ovogodišnjeg MTV VMA napustila događaj pre njegovog nastupa i vratila se tek kad je on bio okončan) a situacija se ni do danas nije promenila. “Justin i Taylor nikad neće biti zajedno na Superboulu”, priča jedan izvor za HollywoodLife. “Ne bi trebalo da se nada tome. Ona ne želi bilo šta da ima s njim. Volela bi da nastupi s Britney, Brunom Marsom i mnogim drugima ali Justin nije u takvim planovima.” Superboul je inače finale prvenstva u američkom fudbalu koje se svake godine igra početkom februara a gleda ga preko milijardu ljudi!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ako želite da gledate "Cats" zbog Taylor Swift, bićete jako razočarani!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.