Taylor brine za Selenu: Nadam se da će shvatiti da joj ne treba Justin!

Taylor-Swift-Selena-Gomez-2015-MTV-VMAs

Dvadesepetogodišnja kantri-pop zvezda očito nije Belieberka!

Njena najbolja drugarica Selena Gomez viđena je tokom poslednjih dana na nekoliko slatkih dejtova sa svojim bivšim momkom Justinom Bieberom, ali Taylor Swift je veoma obazriva kad je pomirenje Jelene u pitanju. Nakon svih patnji koje je Sel proživela zbog Jusa, Taylor sad želi da joj ukaže da se uči na sopstvenim greškama iz burne prošlosti s Kanađaninom.

selena-gomez-e-justin-bieber-insieme-il-21

“Taylor ne voli Justina, to nije nikakva novost, ali ona zna da ne može Seleni celog života da izigrava majku,” pod oznakom “ekskluzivno” otkriva insajder selebriti portala HollywoodLife.com. “Nakon brojnih propalih veza, Taylor je na teži način naučila što-šta o muško-ženskim odnosima, ali je sada srećna kraj Calvina Harrisa. Taylor se nada da je Selenino pomirenje sa Justinom samo kratko i poučno iskustvo, jer je svesna da ne može da utiče na njene odluke i odgovori je od svega. Pokušala je to da učini više puta ali joj očito nije pošlo za rukom, te Taylor danas samo može izdaleka da se nada da će Selena širom otvoriti oči i shvatiti da će joj biti mnogo bolje bez njega nego s njim.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Blog naše Valentine: Film „Reputation Stadium Tour“ Taylor Swift, kolekcija maestralnih momenata koje morate videti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.