Velika nepravda: Objavljene regionalne nominacije za MTV EMA, nema Tini!

Uporedo sa glavnim nominacijama, MTV EMA organizuje i glasanje za najboljeg izvođača u raznim delovima sveta a nema sumnje da će najtužniji biti Tinisti s obzirom da njihova zvezda neće biti u prilici da osvoji tu nagradu.

Tini je prošle godine bila nominovana za ovo veliko priznanje koje je otišlo u ruke Lali Esposito ali ove godine neće imati priliku to da ponovi. Mora se reći da je to iznenađenje jer su umesto njen nominovane neke mnogo manje poznate zvezde Oriane ili Indiosa, uz nezaobilaznu Lali. Tini je ove godine imala niz uspešnih singlova a osim toga, za razliku od ostalih nominovanih, jedina je veoma popularna i u Evropi. Možda je to motivacija da ona samo još više radi na svom drugom albumu.

Od mladih zvezda, nominaciju nisu dobili Marcus i Martinus koji tako nisu u konkurenciji za najbolje izvođače iz Norveške gde je konkurencija prilično žestoka jer su tu Kygo i Alan Walker a u Švedskoj nas čeka okršaj Tove Lo i Zare Larsson. U Italiji takođe nema ničeg interesantnog za V-lovere s obzirom da Lodovica Comello nema nominaciju. Kad je reč o našem regionu, nominovani su Koala Voice, Marin Jurić – Ćivo, Ničim izazvan, Nina Kraljić i Sara Jo.

Pročitajte još  MTV EMA: Shawn Mendes proglašen za najveću zvezdu sveta, ništa za Taylor, Arianu, Justina, Demi...

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

12 thoughts on “Velika nepravda: Objavljene regionalne nominacije za MTV EMA, nema Tini!

    1. Tini je samo jednom bila nominovana, i to prošle godine, ali nije uzela nagradu. Ko su uopšte ove dve? Prvi put čujem za njih života mi.

  1. Ma Tini je za mene kraljica i bolja je od svih, prvi put čujem za one dve, a nominovane su. Kraljice samo nastavi kako si počela, samo još jače #TinistaForever

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.