Tini nominovana za nagradu na MTV EMA, glasajte odmah!

Martina Stoessel malo po malo napreduje, a još jedno veliko priznanje stiže od MTV-ja, jer je ona nominovana na predstojećem MTV European Music Awardsu i to u kategoriji za najboljeg izvođača iz čitave Južne Amerike!

Tini će se takmičiti protiv Dukija, The Authentic Decadents, Paula Londre i naravno neizbežne Lali, koja brani titulu osvojenu prošle godine. O pobedniku odlučuju samo vaši glasovi, a Tini ili nekog drugog možete podržati na ovom linku.

Kako je ovogodišnji MTV EMA u Španiji koja je njeno najjače evropsko uporište, možda se možemo nadati da će Tini prisustvovati ceremoniji, pa i biti jedan od prezentera i izvođača. Šteta što ove informacije dolaze nakon što smo joj već poslali pitanja za intervju, jer bi svakako bilo interesantno da čujemo njeno mišljenje o svemu!

Autor: Famoza.net
Foto: MTV EMA

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Stiže zamena za seriju "Violetta", Martina Stoessel glumi i u njoj?

One thought on “Tini nominovana za nagradu na MTV EMA, glasajte odmah!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.