Justin Bieber već dogovara snimanje albuma, turneje neće biti pre 2019. godine!

Pojedini mediji plašili su Beliebere pričama kako Justin Bieber potpuno napušta muziku usled želje da se posveti crkvi i porodici ali TMZ nas sad uverava tako jer Justin već pravi planove vezane za odlazak u studio i snimanje novih pesama!

Kako piše ovaj portal, Jus je ove nedelje imao nekoliko razgovora o poslu gde je objasnio kako njegova posvećenost crkvi nimalo ne utiče na njegovu muzičku karijeru. To znači da ćemo ga i narednih nedelja videti kako odlazi u studio i lagano sklapa muziku koja će činiti njegov novi album od kog svi očekuju mnogo. Jedino što Jus traži je vreme, pa ne želi da određuje tačan datum kad bi to album trebalo da bude spreman.

Kako takođe prenosi TMZ, to znači da će se on vratiti turnejama ali u najboljem slučaju, naredna bi bila negde u toku 2019. godine. Na sreću, svi pokazuju razumevanje za Biebsa uključujući i njegove brojne kolege koji znaju da je on bio na turneji čak 18 meseci da mora da pazi na svoje zdravlje.

Pročitajte još  Selena Gomez čestitala Justinu Bieberu rođendan na Instagramu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Justin Bieber već dogovara snimanje albuma, turneje neće biti pre 2019. godine!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.