Američki mediji prenose: Justin Bieber zove Selenu nakon otkazivanja turneje!


Justin Bieber trenutno je singl a kako prenose pojedini američki mediji među kojima čak i pouzdani Seventeen, on se zato obraća Seleni Gomez, tražeći podršku od nje.

“On je zvao Selenu nekoliko puta nakon što je odlučio da otkaže turneju”, priča jedan izvor. “Poručio joj je da želi da vreme provodi sa starim prijateljima i samo se odmara.” Međutim, nigde se ne govori da li je i kako je Selena odgovorila na ovaj navodni poziv. Selena je u prošlosti govorila da će joj zauvek biti stalo do Jusa, čak i ako to podrazumeva da oni nisu zajedno.

Ipak, časopis People prenosi da se Biebs do sad već oporavio od svih napora sa turneje i da jednostavno uživa u slobodnom vremenu planirajući lagano povratak u studio i rad na albumu koji će imati neverovatno težak zadatak da nadmaši “Purpose.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Justin Bieber žali što nije potpisao predbračni ugovor

8 thoughts on “Američki mediji prenose: Justin Bieber zove Selenu nakon otkazivanja turneje!

  1. Pap : "Are y getting back with Selena ? "
    Justin : NO . // Ovo je bilo juce tako da smo sigurni da Se Jelena u nikom slucaju ne vraca .

    1. Videli smo to mada nismo sigurni da je on išta odgovorio, pitanje je baš bilo nepristojno. Doduše, ne moraju da budu zajedno da bi komunicirali.

      1. Nene nije mi namera bila da kazem da oni ne komuniciraju vec samo da se ne vracaju kao par 🙂

  2. Ja iskreno mislim da nije istina ali bi JAKO volela da jeste. Ne moraju da budu zajedno, dovoljno je da budu prijatelji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.