Sledeći cilj: Justin Bieber traži ozbiljne filmske uloge!

Justin Bieber već ima određena iskustva na televiziji i filmovima ali mu to nikad nije bio prioritet. Ipak, kako mediji prenose, sad dok je na pauzi on je upravo u potrazi za načinima kako da svoju dominaciju proširi i u Holivud.

“Justin traži savete od komičara Adama Sandlera i Davida Spadea o tome kako da se probije u filmskoj industriji”, piše časopis Us Weekly. “Justin ima puno pitanja i pokušava da nauči nešto o tom svetu. Želi da glumi ali i da producira”. Čitav razgovor se navodno desio još 12. septembra a Jus za sad ne otkriva svoje planove.

O želji da glumi Jus je govorio još januara 2015. godinei za V magazin a tad je poručio, “Još uvek sam mlad. Imam još puno ciljeva. Želim da kreiram muziku za svoje fanove a nadam se da ću se jednog dana baviti i filmom i modom. Želim da svoju kreativnost podelim sa svetom.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Ti si moj rođendanski poklon!" Justin proslavio 26. rođendan uz Hailey i prijatelje

2 thoughts on “Sledeći cilj: Justin Bieber traži ozbiljne filmske uloge!

  1. Famozo, nijedan Arianator na INstagramu koga pratim nije primetio da je Ari imala sive pramenove pre nego sto je celu kosu ofarbala u sivo!!! Da li ste vi to primetili na nekim njenim starijim slikama, jer je meni toliko cudno da bas niko to nije primetio!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.