Justin Bieber već dogovara snimanje albuma, turneje neće biti pre 2019. godine!

Pojedini mediji plašili su Beliebere pričama kako Justin Bieber potpuno napušta muziku usled želje da se posveti crkvi i porodici ali TMZ nas sad uverava tako jer Justin već pravi planove vezane za odlazak u studio i snimanje novih pesama!

Kako piše ovaj portal, Jus je ove nedelje imao nekoliko razgovora o poslu gde je objasnio kako njegova posvećenost crkvi nimalo ne utiče na njegovu muzičku karijeru. To znači da ćemo ga i narednih nedelja videti kako odlazi u studio i lagano sklapa muziku koja će činiti njegov novi album od kog svi očekuju mnogo. Jedino što Jus traži je vreme, pa ne želi da određuje tačan datum kad bi to album trebalo da bude spreman.

Kako takođe prenosi TMZ, to znači da će se on vratiti turnejama ali u najboljem slučaju, naredna bi bila negde u toku 2019. godine. Na sreću, svi pokazuju razumevanje za Biebsa uključujući i njegove brojne kolege koji znaju da je on bio na turneji čak 18 meseci da mora da pazi na svoje zdravlje.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Hailey se i dalje svađa sa Belieberima: Nisam sa Justinom zbog para!

One thought on “Justin Bieber već dogovara snimanje albuma, turneje neće biti pre 2019. godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.