Neviđena katastrofa: U Americi prodato 100 Soy Luna albuma za pet meseci!

maxresdefault

Soy Luna album izbačen je još u februaru, pre početka emitovanja ove serije ali u Americi on obara sve moguće negativne rekorde s obzirom da je u ovoj bogatoj zemlji od 300 miliona stanovnika jedva prodato više od 100 albuma po zvaničnim podacima!

Sa druge strane, situacija u Argentini ide u drugu krajnost – album je prodat u 30.000 kopija već prvog dana a u Španiji je to bio najprodavaniji album mesec juna.

Ipak, čini se da će “Soy Luna” uvek imati problem da nadmaši uspeh “Violette”, naročito jer je V-loveri bojkotuju posle svega što se dešava vezano za brisanje “Violetta” videa sa zvaničnog YouTube kanala Disney Latin America. Doduše, ostvariti uspeh sa serijom na španskom u Sjedinjenim Država predstavlja gotovo nemoguć zadatak.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Jana i Iva nam predstavljaju svoj profil o Maleni i Ani
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

22 thoughts on “Neviđena katastrofa: U Americi prodato 100 Soy Luna albuma za pet meseci!

  1. Violetta je to uspela, tako da je moguce… Ranije nisam mislila nista lose o soy luni a posle onog brisanja stvarno je ne volim i sad mi stalno iskace luna umesto violette…. Ljuta sam na njih

  2. Kakva glupost. DisneyLA je preterao.
    Razumem da je Soy Luna nova serija i da hoce da je promovišu sto vise ali postoje drugi načini za to. A kad onu malu Karol primeti Hollywood records e onda znajte koliko kopiraju Violettu.

  3. Soy Luna je najbolja , a to su sve uradili ljubomorni Tinisti . Pa zar je važno što je ona smislila seriju ? Vi ste sebični glupaci zato što uništavate njenu sreću ! Sram vas bilo Tinisti

  4. ArianatorNum1 glupa si
    KAROL JE GLUPA PA DA NADMASI TINI.
    TINI JE ZA NJU BOG
    KADA KRAVETINU KAROL PRIMETI NEKA DRZAVA NEKA SE JAVI A OVAKO JE NIKO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.