Nisu joj ravni: Adele za tri dana prodala dva puta više albuma od 1D i Biebsa zajedno!

images-01

Ako je suditi po svemu što se dešava ovih dana, došlo je do novih velikih promena na listi najuspešnijih muzičara sveta jer novi album Adele ostvaruje rezultate o kojima Biebs i 1D mogu samo da sanjaju!

Adele je u petak objavila svoj novi album “25” a on je već u ponedeljak prodat u preko 2.3 miliona primeraka i to samo u Sjedinjenim Državama! U njenoj Velikoj Britaniji situacija je slična pa je već prvog dana prodato čak 300.000 primeraka dok je primera radi, One Direction u prvoj nedelji prodao manje od 100.000 primeraka a Biebs i manje od toga. U Americi su u prvoj nedelji Biebs i 1D zajedno prodali oko miliona albuma što znači će ih Adele u istom periodu nadmašiti možda i za 10 puta! Ono što je već sad izvesno jeste da će “25” biti najprodavaniji album u istoriji nakon prvih nedelju dana jer je prethodni rekord držao *NSync koji je stigao do broj od 2.4 miliona još davne 2000.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nikome ništa nije jasno: Sud naredio da se 1D okupe sa Zaynom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.