Pobeda je njegova: Biebs još ubedljiviji u Americi, sad prodaje duplo više albuma od 1D!

Justin-Bieber-Australia8

Justin Bieber prethodne nedelje imao je najprodavaniji album u Americi i nadmašio je 1D za oko 200.000 kopija (650.000 prema 450.000) a ove nedelje samo je potvrdio da će izaći i kao ukupni pobednik iz ovog duela!

Kako se navodi u zvaničnim podacima koji su upravo objavljeni, “Purpose” je u prethodnih nedelju dana prodat u 290.000 primeraka dok su sa druge strane One Direction stali na samo 108.000. Stručnjaci smatraju da je za ovaj rezultata zaslužna činjenica da su Biebsovi singlovi mnogo uspešniji kao i da on stiče više starije publike nego 1D koji se i dalje uglavnom oslanja na svoje Directionere. Naravno, dodatni faktor je i što 1D izbacuje album svake godine dok je Justin napravio dužu pauzu. Inače, prvo mesto drži Adele koja je sama prodala 10 puta više primeraka albuma “25” od Biebsa i 1D zajedno!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Niall Horan razočaran: Nikako ne mogu da dođem do Zayna!

One thought on “Pobeda je njegova: Biebs još ubedljiviji u Americi, sad prodaje duplo više albuma od 1D!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.