Razilaze li se 1D zauvek? Evo osam razloga koji će vas uveriti u suprotno!

1132467-48461I40347

Magazin US Weekly objavio je priču u kojoj se tvrdi da se 1D definitivno raspadaju, odnosno, da je pauza samo paravan za kraj karijere najvećeg bojbenda na svetu – mi vas uveravamo da to nije i neće biti istina!

Kako se tvrdi u tekstu, momci iz One Directiona lagali su nas s čitavom pričom o odlasku na poduži odmor. Oni se, jednostavno, više nikad neće okupiti, kaže Us Weekly. Ali, zapravo, stvar je u tome da je pauza tek počela i da je sve ono što nas čeka u budućnosti još uvek maglovito, a, s druge strane, Harry, Liam, Louis i Niall su nam tokom proteklih par meseci dali dovoljno dokaza da od raspada neće biti ništa. Pogledajte listu koja sledi i uverite se sami.

1. Momci su jasno i glasno rekli da se vraćaju


Članovi 1D su nam u više navrata najavili da je najavljena pauza upravo to – samo pauza. Dakle, razilaze se samo privremeno. Odahnite.

2. Oni odlaze na pauzu baš zbog toga da se ne bi raspali
97876c90-9c27-0133-6e1d-0efce411145f
Momci su u intervjuima uvek naglašavali koliko je ova pauza nužna za njihovo emotivno i mentalno zdravlje. Da su nastavili s nastupima još neko vreme – sigurno bi se raspali.

3. Glasine o Hazzinoj solo karijeri su nedokazane


Otkako postoji 1D, praktično postoje i glasine o Harryjevom napuštanju benda i prelasku u solističke vode. I, ko na kraju napusti bend? Zayn Malik! Dakle, s Hazzine strane, povratak One Directiona na scenu sasvim je izgledan.

4. Poduža pauza i raspad nisu jedna te ista stvar
cf327520-9c27-0133-6b31-0ec5ba6aa2f5
Bez zezanja, pogledajte samo grupu Fall Out Boy – njihova pauza trajala je godinama, ali su se ipak vratili i nastavili da snimaju albume i idu na turneje. Isti takav plan imaju i 1D!

5. Ko god da je želeo da ode iz benda, do sad bi već otišao


Da je neki od četvorice momaka iz 1D poželeo da pođe Zaynovim stopama i nastavi muzičku karijeru van benda, on bi to već javno oglasio. Niko ih ne zadržava da budu u One Directionu ukoliko toliko očajnički žele da budu solisti.

6. Najmanje su šanse da Niall i Harry napuste bend

cc844b70-9c26-0133-b315-0e438b3b98d1
Po mišljenju medija, Hazza i Nialler osobe su koje će poslednje poželeti da napuste bend, ali uz neverovatnu posvećenost Liama i Louisa, One Direction će još dugo, dugo vremena ostati kvartet.

Pročitajte još  Ushićen ili besan: Kako je Zayn reagovao na spot za pesmu "History"?!

7. Njima novac više nije ni potreban


S obzirom da su se finansijski obezbedili do kraja života, momci su u bendu isključivo zato što to vole. Njima je trenutno najbitnije da stvaraju i usavršavaju se kao umetnici.

8. Opustite se, pa oni zvanično nisu još ni krenuli na pauzu

Kako se navodi u članku Us Weeklyja, bend bi pre pauze trebao da nam predstavi još jedan spot, a tek onda zapravo nastaje “sušni period” – bez novih 1D pesama i koncerata – ali koji će, nadamo se, proći što brže.

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Razilaze li se 1D zauvek? Evo osam razloga koji će vas uveriti u suprotno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.