Član Beatlesa kritikuje 1D: Ne razumem šta će im pauza!

landscape_nrm_1427456368-459134374

Ringo Starr bio je bubnjar najvećeg benda u istoriji, britanskog sastava The Beatles a on je i dan danas aktivan na muzičkoj sceni. Međutim, dok mnogi smatraju da je za 1D super što će malo odmoriti od stalnog snimanja i nastupanja, Ringo to ne razume!

U razgovoru za ITV News on objašnjava kako mu nije jasno od čega su to Niall, Harry, Louis i Liam umorni. “Beatlesi nisu znali šta je to pauza ili odmor”, kaže on. “Jednostavno nastavljali da radimo jer smo to voleli. Voleli smo da nastupamo i da sviramo uživo”. Upitan kako su on i njegovi prijatelji iz benda izdržavali takve napore, on kaže da je za njih pauza praktično bio period kad su radili na novom albumu. “Kad su stvari postajale lude, jednostavno smo se povlačili u studio”.

Ipak, nama se čini da su pre u pravu Simon Cowell ili Cheryl koji tvrde da je momcima neophodan odmor ukoliko žele da sačuvaju 1D. Ringo je takođe zaboravio da spomene kako su Beatlesi postojali samo 10 godina (od 1960. do 1970. godine) i da se nakon razlaza više nikad nisu ujedinili!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Harry Styles ima devojku i to će potvrditi pred kamerama!

2 thoughts on “Član Beatlesa kritikuje 1D: Ne razumem šta će im pauza!

  1. Da ne bi poludeli eto zašto,od tolike slave i svega što se dešava čovek može da krene pogrešnim putem jer se prevelik pritisak vrši na njih..Kako ne razume?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.