Ushićen ili besan: Kako je Zayn reagovao na spot za pesmu “History”?!

1132467-46119I37695

Kad već govorimo o “istoriji” One Directiona, njen neizostavni deo jeste i 23-godišnji bivši član benda, te je bilo sasvim logično da se i on pojavi u najnovijem videu. Ipak, nakon svih teških reči koje su pale između njega i četvorke koja danas čini 1D, s pravom se pitamo – kako se Zayn osećao nakon što je pogledao spot za pesmu “History”? Čitajte dalje…

Iako su Directioneri širom sveta presrećni što se u poslednjem 1D videu pred pauzu mogu videti i brojne scene sa Zaynom Malikom, nismo bili sigurni deli li nekadašnja petina bojbenda njihova osećanja ili ga je ovaj gest razbesneo, a možda čak ostavio i ravnodušnim. Ipak, kako tvde strani mediji, lepotanu iz Bredforda bilo je drago da se podseti starih dana: “Zayn zapravo misli da je spot veoma kul,” kaže izvor portala Hollywood Life. “On smatra da je to bio više nego korektan potez momaka iz benda, te se osećao prijatno dok se podsećao svih onih lepih trenutaka provedenih u One Directionu”.

Screenshot 2016-01-27 10.50.05

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music, YouTube screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zayn Malik opet javno ponizio Perrie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.