Dove Cameron bila žrtva vršnjačkog nasilja: Devojke iz razreda gađale su me brijačima!

dove-cameron-liv-and-maddie-promo-photoshoot-2013_2

Pre nego što su tinejdžeri širom sveta počeli opsesivno da je prate na Instagramu, kao i da lepe njene postere u svojim sobama, Dove je na svojim leđima iskusila gnev vršnjaka iz razreda!

“Sve je počelo negde u petom razredu osnovne škole,” kaže plavokosa glumica. “Jednom me je grupa devojčica zaključala u ostavu od čistačica. Drugi put je jedna devojčica prosula čokoladno mleko po haljini koju sam sama sašila. U hodniku su stalno pokušavale da me sapletu.”

“Jednom prilikom, u gimnaziji, kad samo išli na izlet van škole, neke devojke ponele su brijače da briju noge, pa su me posle gađale njima i govorile mi da treba da se ubijem. Ali, one su, u stvari, samo bile nesigurne u sebe. Bile su nervozne, besne na svakog. To je bilo je tako očigledno,” izjavljuje Dove na kraju, praktično opraštajući svojim zlostavljačicama. Ali im, očito, to nikad neće zaboraviti.

Pročitajte još  Dove Cameron poludela zbog komentara od Peteu Davidsonu: Samo pokušavamo da nekome nanesemo bol!

Autor: Famoza.net
Foto: Disney Channel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Dove Cameron bila žrtva vršnjačkog nasilja: Devojke iz razreda gađale su me brijačima!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.