Dove Cameron poludela zbog komentara od Peteu Davidsonu: Samo pokušavamo da nekome nanesemo bol!

Dove Cameron poludela zbog komentara od Peteu Davidsonu: Samo pokušavamo da nekome nanesemo bol!

Prethodni vikend obeležila je nova drama u vezi Petea Davidsona koji je serijom poruka izazvao opštu paniku, jer se činilo kao da se oprašta od života. Iako je on na sreću živ i zdrav, ima onih koji ga kritikuju jer nije ostvario svoje pretnje, što je zaista odvratno.

Tako misli i Dove Cameron, koju su jako pogodile reči jedne devojke koja je napisala, “Da je hteo da uradi tako nešto, mislim da to ne bi objavio. Ljudi koji planiraju da se ubiju to obično ne kažu bilo kome”. U odgovoru njoj, ali i svima koji razmišljaju slično, Dove je skrenula pažnju na to koliko je ovakvo razmišljanje ne samo pogrešno, već i opasno.

“Ne želim da ovo vezujem za bilo koga, ali sve što se dešava sa Peteom Davidson cepa srca i pokazuje koliko smo postali nazadni kao društvo. Samo tražimo kontroverze, a kako ne želimo bol, pokušavamo da ga izazovemo kod drugih. To je jezivo i skroz suprotno od onoga što bi trebalo da predstavlja jedno ljudsko biće”, piše ona. “Ništa nije važno nego da volimo jedni druge. Budite svesni posledica energije koju šaljete kad ste na internetu, ali i generalno.” Dove nažalost ima puno pravo da priča o svemu, jer je njen otac izvršio samoubistvo, pa može da potvrdi da pravila ponašanja među samoubicama ni nema.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Dove Cameron u suzama: Završeno je snimanje "Liv and Maddie"

Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.