Dove Cameron bila žrtva vršnjačkog nasilja: Devojke iz razreda gađale su me brijačima!

dove-cameron-liv-and-maddie-promo-photoshoot-2013_2

Pre nego što su tinejdžeri širom sveta počeli opsesivno da je prate na Instagramu, kao i da lepe njene postere u svojim sobama, Dove je na svojim leđima iskusila gnev vršnjaka iz razreda!

“Sve je počelo negde u petom razredu osnovne škole,” kaže plavokosa glumica. “Jednom me je grupa devojčica zaključala u ostavu od čistačica. Drugi put je jedna devojčica prosula čokoladno mleko po haljini koju sam sama sašila. U hodniku su stalno pokušavale da me sapletu.”

“Jednom prilikom, u gimnaziji, kad samo išli na izlet van škole, neke devojke ponele su brijače da briju noge, pa su me posle gađale njima i govorile mi da treba da se ubijem. Ali, one su, u stvari, samo bile nesigurne u sebe. Bile su nervozne, besne na svakog. To je bilo je tako očigledno,” izjavljuje Dove na kraju, praktično opraštajući svojim zlostavljačicama. Ali im, očito, to nikad neće zaboraviti.

Autor: Famoza.net
Foto: Disney Channel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dove Cameron iskreno posavetovala tužnog fana!

One thought on “Dove Cameron bila žrtva vršnjačkog nasilja: Devojke iz razreda gađale su me brijačima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.